ЕКИП

 ДИМИТЪР ХАРАЛАМБИЕВ – Winegrower и Управител 


      Димитър Хараламбиев е човекът-двигател в организацията на Haralambievi Family Vineyards and Winery! Силна любов към виното, безгранична отдаденост към работата, професионалист в решенията си, човечен към околните – това са само част от характеристиките на Димитър. Негови са думите: „Аз нямам подчинени в работата си – имам съмишленици в реализирането на една работеща идея!“. По образование математик лесоинженер, по призвание – лозаро-винар, по съдба – успешен! Изгражда Haralambievi Family Vineyards and Winery сам от първата засадена лоза, та чак до изграждане на мечтаната винарна … и никога не спира да планира и още, и още …

ЦВЕТИ СТОЯНОВА – Wineknower, Social Marketing и Project Manager 


      Цвети е нежната половинка от организацията на Haralambievi Family Vineyards and Winery! По образование инженер-мениджър Индустриален мениджмънт, с разнообразен опит в счетоводство, автоматизирани производствени системи, социален маркетинг, педагогика и други. Без дори да е изпила и чаша вино през живота си, когато среща своята голяма любов, открива и една друга любов – любов и силен интерес към света на виното! Започва своето винено образование към Wine and Spirit Education Trust – световен лидер във виненото образование, притежава сертификат WSET Level 1 и Level 2, през 2018 година стартира своята подготовка и по WSET Level 3. Нейна лична мисия е да ни „учи на вино“, вярва в потенциала и значението на винознанието в България!

(СКОРО…) – Организатор дейности Лозя, Vineyards Supervisor 


За своята дейност Haralambievi Family Vineyards and Winery търси да назначи Организатор дейности Лозя (Vineyards Supervisor) – ако искаш заедно да градим идеята ВИНО от ГРОЗДЕ, ако си усмихнат и енергичен, ако си отговорен и ентусиазиран, ако си гъвкав и с желание за развитие в млада организация, можеш да ни пишеш на: dimitar.haralambiev@gmail.com  Имаме интересно предложение за теб!

(СКОРО…) – Асистент Лозар, Assistant Vinedresser 


За своята дейност Haralambievi Family Vineyards and Winery търси да назначи Асистент Лозар (Assistant Vinedresser) – ако си амбициозен и позитивен, ако си с готовност за работа в гъвкави условия, ако си с познания в лозарството и искаш да се развиваш в млада организация, отправи своята кандидатура на: dimitar.haralambiev@gmail.com  Има вероятност да срещнем интересите си!

(СКОРО…) – Технолог, Winemaker


 

Механизатор, Tractor operator


(СКОРО …) – Winedealer  Плевен и региона


 (СКОРО …) – Winedealer  София